AKCIÓK

Akcióink visszavonásig vagy a meghirdetett időpontig érvényesek!

Akcióink igénybevételét kérjük jelezni az akció vastagbetűs nevével!

CORONA vírus: Mivel az elérhető országok napról-napra változnak, ezért kérem, hogy figyeljétek a rádió híradásait illetve a koronavirus.gov.hu oldalon megjelenteket. Ha a már meghirdetett út az előbbiek miatt meghiúsul, akkor az esetleg már átutalt viteldíj 100%-ban visszautalásra, vagy egy későbbi út díjába beszámításra kerül. A gépjárművet minden alkalommal utazásra alkalmas állapotban tartjuk. De a corona vírus miatt naponta (ha szükséges többször is) tisztítjuk az autó utasterét, hogy minél kisebb legyen a fertőződés veszélye. Természetesen 100%-os eredményt ne várjunk ettől a tisztítástól! Kérjük, hogy az utazási igény bejelentése előtt tájékozódjanak az aktuális határátlépési információkról!

1., Nyitási akció (NYA) (TÖRÖLVE): A meghirdetett 10 eurócent/km/ (külföld), 20 Ft/km/fő ÁFA-val (Magyarország) költségből 20% engedmény, 2020.08.31-ig elkezdődött utazásokra érvényes!

2., Szervezői A vagy B akció (SZA v. SZB): Ha Te vagy az utazásotok szervezője, akkor ingyen vagy 50%-os kedvezménnyel utazhatsz velünk. Részletesebben a GYIK 9. és 10. pontjában.

3., Rendszeres utaztatás akció (RU): Egyéneknek, cégeknek, szervezeteknek „menetrend szerű”, ismétlődő utaztatás esetén egyedi kedvezmények. Érdeklődj az info@retourbus.com e-mail címen!

4., Nőnapi akció /2020/ (NN20) (TÖRÖLVE): Hölgy utasaink részére a 2020 márciusban kezdődő útjainkra 20% kedvezményt biztosítunk. Más akcióval nem összevonható!

5., Férfinapi akció /2020/ (FN20): Férfi utasaink részére a 2020 novemberben kezdődő útjainkra 20% kedvezményt biztosítunk. Más akcióval nem összevonható!

6., Anyák- és gyereknapi akció /2020/ (AGY) (TÖRÖLVE): anya és egy 10 év alatti gyermeke együtt utazása esetén mindkettőjüknek 20-20% kedvezményt biztosítunk. Más akcióval nem összevonható!

7., Diák utazási akció /2020/ (DUT): 4 diáknak egy tanítási helyre történő utazása esetén a Nyitási akció szerinti kedvezményt kapod meg. Ha 4 szülő is utazna akkor a Szervezői A akció is érvényes! 2020.09.30-ig érvényes az akció!