KÖSZÖNTŐ

és tudnivalók

Kedves Utasom!

Köszöntelek a retourbus.com honlapján!

György István Tamás (röviden István) vagyok, a retourbus.com Utaztató Kft. ügyvezetője.

Először is engedd meg, hogy tegeződjünk! Manapság ez a társalgási forma szinte mindennapossá vált hazánkban is. Valamint könnyíti a kommunikációnkat egymással.

Vállalkozásomat azért hoztam létre, hogy ne csak telekocsi rendszerben dolgozó magánszemélyekhez kelljen csatlakoznod ha utazni akarsz. Hanem legyen még egy olyan Magyarországon bejegyzett, céges vállalkozás amely kötelezően – és az utasai bizalmáért is – rendelkezik a szükséges engedélyekkel, igazolványokkal, biztosításokkal és nem utolsósorban olyan gépkocsival amely nemcsak kényelmes az utasoknak, de a csomagoknak is van elegendő helye. Illetve a jogszabályoknak megfelel mind műszaki, mind felszereltségi, kényelmi szempontból is.

Honlapunkat, facebook oldalunkat a szakértőinkkel igyekeztünk úgy összeállítani, hogy Nektek egyszerűen kezelhető legyen, ha mobiltelefonon használod ott is világos, érthető legyen.

Lehetőséged van az előre meghirdetett utakra jelentkezni akár egyedül, akár társasággal.

Az ajánlatkérő kitöltése az első lépés a sikeres utazáshoz. A kapcsolattartás elsősorban a honlapon és e-mailen keresztül történhet. Így a félreértéseket reményeink szerint elkerülhetjük. Amennyiben nem találsz az igényednek megfelelő dátumú, irányú utat akkor az ajánlatkérő lapot kitöltve közölheted velünk speciális kívánságodat. Ilyen lehet családi-, baráti kirándulás, üdülés, rokonlátogatás, városnézés, nyaralás, síelés, koncert-, múzeum- kongresszus-, kiállítás látogatás, sportesemény, zarándoklat, művészek, sportolók, zenészek utazása, repülőtéri transzfer stb.-stb. Ha bárki egy cég nevében szeretne ismétlődő útra foglalni, szintén lehetőségetek van rá. Tudassátok velem!

Ha találtál egy utat amely megfelel számodra (az ÁSZF elolvasása feltétel) akkor az ajánlatkérőt kitöltve elküldöd itt a honlapon. A megkeresésre a lehető legrövidebb időn belül választ kapsz. Extrém, sürgős esetben a megadott mobilszámon is elérsz bennünket. E-mailben megkapod a választ, hogy elfogadtuk-e az ajánlatodat, esetleg alternatív utat ajánlunk. Az út pontos árát igény szerint forintban vagy euróban és a megfelelő bankszámla számot a fizetési határidővel ekkor küldjük el. A befizetett útiköltség bankszámlánkra érkeztével válik az utazási szerződés véglegessé.

Remélem rövidesen személyesen is találkozunk egy utazásod alkalmával!

György István Tamás

ügyvezető sk.