Kedves Utasom!

Köszöntelek a retourbus.com honlapján!

Nevem György István Tamás (röviden, István 🙂 ), én vagyok a Retourbus Szállító Kft. ügyvezetője.

Először is engedd meg, hogy tegeződjünk! Manapság ez a társalgási forma szinte mindennapossá vált hazánkban is. Valamint könnyíti a kommunikációnkat egymással.

Vállalkozásokat azért hoztam létre, hogy ne csak telekocsi rendszerben dolgozó magánszemélyekhez kelljen csatlakoznod ha utazni akarsz. Hanem legyen még egy olyan bejegyzett, céges vállalkozás amely kötelezően – és az utasai bizalmáért is – rendelkezik a szükséges engedélyekkel, igazolványokkal, biztosításokkal és nem utolsósorban olyan gépkocsival amely nemcsak kényelmes az utasoknak, de a csomagoknak is van elegendő helye. Illetve a jogszabályoknak megfelel mind műszaki, mind felszereltségi, kényelmi szempontból is.

Honlapunkat a szakértőinkkel igyekeztünk úgy összeállítani, hogy Nektek egyszerűen kezelhető legyen, ha mobiltelefonon használod ott is világos, érthető legyen.

Lehetőséged van az előre meghirdetett utakra jelentkezni akár egyedül, akár társasággal. Az ajánlatkérő lap kitöltése és az ÁSZF elolvasása, elfogadása az első lépés a sikeres utazáshoz. A kapcsolattartás elsősorban a honlapon és e-mailen keresztül történhet. Így a félreértéseket reményeink szerint elkerülhetjük. Amennyiben  nem találsz az igényednek megfelelő dátumú, irányú utat akkor az ajánlatkérő lapot kitöltve közölheted velünk speciális kívánságodat. Ilyen lehet családi, baráti kirándulás, rokonlátogatás, városnézés, nyaralás, síelés, koncert-, múzeum- kongresszus látogatás, sportesemény, sportolók, zenészek utazása, repülőtéri transzfer stb.-stb. Ha bárki egy cég nevében szeretne ismétlődő útra foglalni (például kollégák rendszeres haza- és kiszállítása), szintén lehetőségetek van rá, hogy tudassátok velünk.

Ha találtál egy utat amely megfelel számodra (az ÁSZF elolvasása és nyugtázása feltétele a továbblépésnek), akkor az ajánlatkérőt kitöltve elküldöd itt a honlapon. A megkeresésre a lehető legrövidebb időn belül választ kapsz. Extrém, sürgős esetben a megadott mobilszámon is elérsz bennünket. E-mailben megkapod a választ, hogy elfogadtuk-e az ajánlatodat, esetleg alternatív utat ajánlunk. Az út pontos árát – igény szerint forintban vagy euróban – és a megfelelő bankszámla számot a fizetési határidővel ekkor küldjük el. A befizetett útiköltség bankszámlánkra érkeztével válik az utazási szerződés véglegessé.

Remélem rövidesen személyesen is találkozunk egy utazásod alkalmával!