RÓLUNK

A retourbus.com Utaztató Kft. egy magyar vállalkozás. Kecskeméten van a székhelye.

Én vagyok a cég vezetője.

György István Tamás vagyok, Kecskeméten élek. 50 éve szereztem jogosítványt, tehát a tinédzser korból már régebben kinőttem. 🙂 5 évig a minibuszomhoz hasonló méretű furgont vezettem, körülbelül 800.000 kilométert megtéve. Tehát vezetési tapasztalatom, gyakorlatom meg van ehhez a munkához.

Célom, hogy akinek bármilyen okból utaznia kell Európában de nem kedveli a repülőgépet vagy a nagy buszokat, azoknak alternatív lehetőséget nyújtsak utazási igényeinek kiszolgálásával. Ügyfelem lehet bármely magyarországi, külföldi magánszemély vagy csoport, vállalkozás. Csak néhányat felsorolva baráti társaságok, kulturális- vagy sport klubok, csoportok, vállalkozások vezetőinek, dolgozóinak utaztatása szakmai rendezvényekre, illetve dolgozók menetrendszerű szállítása. De lehet családi, baráti kirándulás, rokonlátogatás, diák utaztatás, zarándoklatok, városnézés, nyaralás, síelés, koncert-, múzeum-, kongresszus-, kiállítás látogatás, sportesemény, művészek, sportolók, zenészek, zenekarok utazása, stb.-stb. Ebből a felsorolásból is látszik, hogy a lehetőségeknek a fantáziátok szab határt! Vagyis a legkülönbözőbb igények kielégítésére kész vagyok. Mely országokba vállalok utaztatást? Az Európai Unió országaiba és a Kárpát-medence magyarok lakta helyeire. De kérdezz nyugodtan ha máshová szeretnél utazni!

Remélem, hogy sikerült felkeltenem az érdeklődésedet a retourbus.com Kft. szolgáltatása iránt.

Tájékozódj a honlapunkon (retourbus.com), a facebook oldalunkon és írj ha rendelni akarsz (utazom@retourbus.com) vagy kérdéseid vannak (info@retourbus.com)!

György István Tamás

ügyvezető sk.